• банер-1
  • банер-2
  • банер-3
  • банер-4
  • 厂房

За нас

Повеќе од десет години синџирно производство

Zhejiang Zhuodun Heavy Industry Machinery Co., Ltd. е основана во 2004 година. Компанијата има напредна технологија на производство и силна производна сила, како и висококвалитетни и прецизни инструменти за тестирање за да се осигура дека секој синџир што ја напушта фабриката е со квалификуван квалитет.
Компанијата главно произведува различни стандардни синџири со ролери од серијата АБ, прицврстени синџири за пренос на плочи, синџири со плочи, синџири за покривни плочи во форма на буквата У, врвни синџири со ролери, синџири за брзина, синџири за туркање прозорци и разни нестандардни прилагодени синџири.Производите се стабилни по квалитет и издржливи.

Над 10 Години

Искуство за производство на синџири

Сфатете го секој процес на производство стабилно и контролирајте го квалитетот на секој синџир.

Избрано од

партнер_01
партнер_02
партнер_03
партнер_04
партнер_05
партнер_06
партнер_07
партнер_08
партнер_09
партнер_10

Поврзете се

Викајте ни
Добијте ажурирања по е-пошта