• banderolë-1
  • banderolë-2
  • banderolë-3
  • banderolë-4
  • 厂房

Rreth Nesh

Më shumë se dhjetë vjet prodhim zinxhir

Zhejiang Zhuodun Heavy Industry Machinery Co., Ltd. u themelua në vitin 2004. Kompania ka teknologji të avancuar prodhuese dhe forcë të fortë prodhuese, si dhe instrumente testimi të nivelit të lartë dhe të saktë për të siguruar që çdo zinxhir që del nga fabrika të jetë me cilësi të kualifikuar.
Kompania prodhon kryesisht zinxhirë rul standard të serisë AB, zinxhirë përcjellës të pllakave të bashkangjitura, zinxhirë pllakash, zinxhirë pllakash mbuluese në formë U, zinxhirë me rul të sipërm, zinxhirë shpejtësie, zinxhirë shtytës dritaresh dhe zinxhirë të ndryshëm të personalizuar jo standard.Produktet janë të qëndrueshme në cilësi dhe të qëndrueshme.

Mbi 10 vjet

Përvoja e prodhimit në zinxhir

Kapni në mënyrë të qëndrueshme çdo proces prodhimi dhe kontrolloni cilësinë e secilit zinxhir.

I paraqitur nga

partner_01
partner_02
partner_03
partner_04
partner_05
partner_06
partner_07
partner_08
partner_09
partner_10

Lidheni

Na jepni një britmë
Merrni përditësime me email