Le Ta'iala Sili i filifili filifili

Le Ta'iala Sili i filifili filifili: Mea uma e te mana'omia ona e iloa

O filifili taʻavale o se tasi lea o vaega sili ona taua pe a oʻo mai i le faʻaogaina o le eletise.O loʻo faʻaaogaina i le tele o faiga ma faʻaoga, mai masini faʻapisinisi ma masini taʻavale i mea tau faʻatoʻaga.I totonu o lenei taʻiala, o le a tatou talanoaina poʻo a filifili filifili, pe faʻafefea ona galue, o latou lelei ma mea le lelei, ma nisi o fautuaga mo le filifilia o le ituaiga saʻo mo ou manaʻoga.

O le filifili ta'avale o se ituaiga o filifili eletise e masani ona fa'aaogaina i mea tau alamanuia.O lo'o aofia ai se fa'asologa o ta'avale fa'avili e feso'ota'i fa'atasi e ala i la'au fa'afeso'ota'i e fa'apipi'i ai nifo i luga o fa'aola e fa'afeiloa'i ai le malosi mai le tasi au i le isi.Taʻutaʻua mo lo latou malosi, tumau ma le lelei, o filifili taʻavale e faʻaaogaina i pisinisi e pei o taavale afi, faʻatoʻaga ma faufale.

Ituaiga filifili filifili
E tele ituaiga eseese o filifili filifili, e tofu lava ma ona uiga ma mea lelei.E aofia ai:

Standard Roller Chain - O nei filifili o le ituaiga sili ona masani ona faʻaaogaina o filifili faʻamalo ma o loʻo avanoa i le tele o lapopoa ma faʻatulagaga.

Fa'alua Pitch Roller Chains - O nei filifili e umi atu le pitch (le mamao i le va o nofoaga tutotonu o lo'o lata ane) nai lo filifili ta'avale masani ma o lo'o fa'aaogaina i talosaga e mana'omia ai le televave o le saosaoa ma avega mama.

Heavy Duty Series Roller Chains - O nei filifili ua mamanuina mo galuega mamafa ma e masani ona faʻaaogaina i pisinisi e pei o le mining, fausiaina ma le vaomatua.

Hollow Pin Roller Chains - O nei filifili o loʻo i ai pine omo e mafai ona faʻaogaina e faʻapipiʻi ai mea eseese e pei o le fesiitaiga o ipu poʻo pine faʻalautele i le filifili.

Side Bow Roller Chains - O filifili nei ua mamanuina mo faʻaoga e manaʻomia ai le filifili e taamilo solo i luga o luga.
E fa'afefea ona galue le filifili ta'avale?
O filifili ta'avale e fa'aogaina ai le fete'ena'iga na faia e ala i le fa'afeso'ota'i i le va o ipu so'otaga i totonu ma le pito i fafo o nifo ta'itasi i luga o le ta'avale / fa'aulu sprockets ma le vevesi o latou puna (o lo'o i totonu), o lea e lelei ai e tusa lava pe i lalo o le utaina o meafaigaluega, latou te fa'aogaina. e le see ona o le malosi centrifugal i le taimi maualuga-saosaoa taamilosaga.O le mea lea, o nei ituaiga o filifili e maua ai le fa'agaioiga umi ona e mana'omia sina tausiga fa'atusatusa i isi ituaiga e pei o fusipa'u e mana'omia ai le lubrication masani.E le gata i lea, ona o la latou mamanu faʻatulagaina, o loʻo iai foʻi le maualuga o le pisa o faiga faʻapipiʻi, lea e lelei ai mo talosaga o loʻo i ai le faʻaleagaina o le leo.

O la'au fa'afeso'ota'i e feso'ota'i le tasi i le isi e tama'i la'au fa'ato'aga, e maua ai se feso'ota'iga lamolemole ma fetu'una'i.O le pupuni e mafai ai foi e le filifili ona punou faataamilo i pi'o e aunoa ma le fusifusia pe kinties.

O loʻo maua filifili taʻavale i le tele o lapopoa ma faʻatulagaga mo faʻaoga eseese.E mafai ona faia mai mea eseese, e aofia ai le sila, uamea uʻamea, ma le palasitika, e faʻatatau i manaʻoga faʻaoga.

Le lelei ma le le lelei ole Roller Chain Systems

A'oa'oga: O se fa'amanuiaga tele o le fa'aogaina o filifili filifili e sili atu le fa'atuatuaina nai lo isi ituaiga ona e leai se lubricant i fafo e mana'omia - fa'aitiitia le tau i le taimi a'o tu'uina atu le fa'agaioiga lautele;fo'i, o nei ituaiga o felauaiga e mafai ona fa'atusalia i fusi e taufetuli i le maualuga o le saoasaoa ona o lo'o i ai le fa'aitiitia o le fete'ena'iga, e mafai ai ona sili atu le lelei o le felauaiga i luga o le mamao o le 1000 futu.E le gata i lea, e le pei o fusi e ono manaʻomia ona sui pe a uma ona faʻaaoga umi (ona o le ofuina);o mamanu filifili filifili o le a umi atu ma e itiiti ni faʻafitauli pe a tausia lelei - o le tupe na teu muamua i ai o le a totogi le tau.Ma le mea mulimuli, o le tau faʻapipiʻi e masani ona maualalo ona e itiiti ifo le malosi nai lo le faʻapipiʻiina o se fusipaʻu atoa e manaʻomia ai se numera tele o pulleys ma isi ...

Leaga: E ui o nei mea e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga i luga o fofo masani o fusipaʻu;ae ui i lea, o nisi faʻaletonu e aofia ai le faʻateleina o le tau muamua, aemaise lava pe a faʻatau se faʻataʻitaʻiga maualuga;aemaise lava, o le leai o se Fetuuna'i, fa'atasi ai ma fa'afitauli e ono tula'i mai ona o le vaivai o le vaivai e mafua ai le fa'ate'ia o uta i le taimi o galuega amata.Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai pea le lamatiaga o le le fetaui i le va o vaega faʻaipoipo, mafua ai faʻafitauli faʻapipiʻi laina, e oʻo atu ai i le faʻaogaina o masini ma mulimuli ane manaʻomia le toe faʻaleleia / suia ...

Fautuaga mo le Filifilia o le Ituaiga Sa'o ole Roller Chain System

1) Fuafua lou mana manaʻomia: O le laasaga muamua e tatau ona fuafua pe o le a le tele o le mana e te manaʻomia e tuʻuina atu i totonu o se siosiomaga faʻaoga tuʻufaʻatasia (pe i totonu / fafo ma isi) ... o nisi mea e tatau ona mafaufau i ai iinei e pei o le saoasaoa o le saoasaoa, faʻamauina torque, manaʻoga tumau. , umi manaʻomia, ma isi ... ia faʻamautinoa le lava o taimi faʻatinoga i taimi uma, e tusa lava po o le a le tau i le gasologa o le tausaga ... 2) Mafaufau i le Siosiomaga Faʻamatalaga: Soʻo se manatu i mea tau le siosiomaga o le a oʻo mai i le taʻaloga pe a uma ona faʻapipiʻiina, Aemaise i se siosiomaga i fafo timu kiona palapala palapala. ma isi… o nei mea e mafai ona vave faʻaleagaina pe a le puipuia e tusa ai ma le filifilia o mea saʻo o le a mafai ai ona tatalia soʻo se tulaga faigata e masani ona feagai i le maualuga Faʻateleina lou ola ... 3) Suʻesuʻe ma le faʻaeteete avanoa avanoa: Mulimuli ae le itiiti, suʻesuʻega o avanoa avanoa ma le fa'aeteete ina ia mautinoa e te maua le tali sili.E tusa lava pe e te manaʻo e alu i le auala taugofie ma le ituaiga masani nai lo le ituaiga faʻapitoa e faʻatatau i tulaga faʻapitoa o loʻo feagai ma le tagata, ae i soʻo se tulaga, aua nei galo e siaki iloiloga a le gaosiga, o tagata faʻatau muamua e iloilo le faʻatuatuaina. a'o le'i faia le Suitability O le a le mea e mafai ona fa'amoemoeina e le tagata fa'ai'u a'o le'i fa'atau se fa'ata'ita'iga fa'apitoa...Talosia o lenei ta'iala sili mo le filifilia o le ituaiga sa'o o le filifili filifili ua lava fa'amatalaga e fa'ailoa atu ai ia te oe ua e sauni e amata fa'atau!

filifili-Sprocket-Faiga

 


Taimi meli: Feb-27-2023

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Maua fa'afouga imeli