O a mea e mafua ai le toilalo o filifili?

O faiga fa'aletonu autu o le filifili e fa'apea:

1. Ua vaivai ma le manuia le filifili

Faʻapea e sili atu le lelei o le lubrication, ma o se filifili faʻafefeteina, pe a le manuia, e mafua mai i le faʻaleagaina o le vaivai.Talu ai o le filifili o loʻo i ai se itu mautu ma se itu matala, o uta o loʻo faʻatatau i nei vaega e eseese.A taamilo le filifili, o le a faʻaloloa pe punou ona o le malosi.O vaega i le filifili o le a faasolosolo malie ona ta'e ona o malosiaga eseese mai fafo.A maeʻa se taimi umi, o le a aliali mai taʻe.O le a faasolosolo ina lapopoa, ma e ono tupu ai le vaivai ma le gau.O le mea lea, i le faasologa o gaosiga, o le a faia ni faiga eseese e faʻaleleia ai le malosi o vaega, e pei o le faʻaaogaina o vailaʻau vevela e faʻaalia ai vaega o le carburized, ma e iai foʻi auala e pei o le fana fana.

2. Ua fa'aleagaina le malosi o feso'ota'iga

Pe a faʻaaogaina le filifili, ona o le avega, o le fesoʻotaʻiga i le va o le ipu filifili pito i fafo ma le pine pine, faʻapea foʻi ma le ipu filifili totonu ma le lima e mafai ona matala i le taimi o le faʻaaogaina, ma mafua ai ona ofuina pu o le ipu filifili, le umi o le. o le a faateleina le filifili, faʻaalia le toilalo.Ona o le ipu filifili o le a pa'ū pe a uma le ogatotonu riveted o le ulu pine filifili ua tatala, ma le sooga filifili e mafai foi ona malepelepe pe a uma ona tipi le ogatotonu o le pine tatala, e mafua ai le toilalo o le filifili .

3. Ua faaletonu le filifili ona ua masaesae a'o faaaogaina

Afai e le lelei tele le filifili o mea o loʻo faʻaaogaina, o le filifili e masani ona paʻu ona o le ofuina ma le masae.A uma ona ofuina le filifili, o le a faateleina le umi, ma e foliga mai o le a faaseʻe nifo pe motusia le filifili i le taimi o le faʻaaogaina.O le ofuina o le filifili e masani lava i le ogatotonu o le sootaga i fafo.Afai o totonu o le pine pine ma le lima e ofuina, o le va i le va o faʻamau o le a faʻateleina, ma o le umi o le fesoʻotaʻiga i fafo o le a faʻateleina foi.O le mamao o le soʻotaga filifili totonu e masani ona aʻafia e le generatrix i le itu lava e tasi i le va o taʻavale.Talu ai e masani ona le ofuina, o le umi o le soʻotaga filifili totonu e masani ona le faʻateleina.Afai e faʻateleina le umi o le filifili i se tulaga faʻapitoa, atonu o loʻo i ai se mataupu o le filifili-filifili, o lona uiga e taua tele lona faʻaogaina pe a gaosia le filifili.

4. Fa'apipi'i filifili: A alu le filifili i le saoasaoa maualuga ma le lubrication e le lelei, o le pine pine ma le lima e valu, pipii ma e le mafai ona faʻaaogaina.
5. Static gau: Pe a sili atu le maualuga o le uta nai lo le faʻatagaina gau faʻatagaina i le maualalo o le saoasaoa ma le mamafa o le uta, ua motusia le filifili.

6. Isi: Toe amata amata o le filifili, tele motusia e mafua mai i le taofi, agai i luma ma fesuiaʻi suiga, manifinifi o le ipu filifili ona o le olo o le itu, poʻo le ofuina ma palasitika deformation o le sprocket nifo, sprocket faapipiiina atonu e le o i le vaalele e tasi. , ma isi mea e mafua ai ona faaletonu le filifili.

Ina ia faʻaitiitia le tupu mai o faʻafitauli, e tatau ona matua faʻaeteete le au gaosiga o filifili pe a gaosia oloa e faʻamautinoa ai le lelei o oloa ma faʻaitiitia le avanoa o le toilalo.

https://www.klhchain.com/high-quality-top-roller-chains-for-machinery-product/


Taimi meli: Mati-15-2023

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Maua fa'afouga imeli